تحقیق در مورد تکنیک های آرام سازی و سایر شرایط چه می گوید؟
1402-11-25
ارسال شده توسط amin1372
سندرم روده تحریکپذیر
- بررسی سال 2020 در مورد مداخلات روان درمانی برای سندرم روده تحریک پذیر (IBS) شامل یک مطالعه کوچک بود که شامل تکنیک های آرام سازی بود. شصت و نه بزرگسال مبتلا به IBS در یک دوره 5 هفته ای شرکت کردند که دارای یک جزء آموزشی، مولفه روانشناختی و آموزش آرام سازی پیشرونده عضلانی و تنفس دیافراگمی بود .در مقایسه با کنترل لیست انتظار، این دوره به بهبود علائم IBS، افسردگی و کیفیت زندگی منجر شد. با این حال، یک مطالعه کوچک تنها شواهد زیادی ارائه نمی دهد.
- یک بررسی سیستماتیک در سال 2017 نشان داد که تکنیکهای آرامسازی و درمان شناختی رفتاری هر دو به بهبود سلامت روان در بزرگسالان مبتلا به سندرم روده تحریکپذیر کمک میکنند. اما در حالی که درمان شناختی رفتاری به بهبود عملکرد روزانه کمک کرد، تکنیک های آرام سازی کمکی نکرد. این مرور شامل 2 مطالعه در مورد تکنیکهای آرامسازی بود که در مجموع 181 بزرگسال انجام شد. مشابه مرور قبلی، این مرور دارای تعداد کمی از مطالعات بود، بنابراین درک روشنی ارائه نمی دهد.
یائسگی
- یک بررسی در سال 2019 شواهد کلی را نشان داد که تنفس سریع می تواند به طور قابل توجهی گرگرفتگی را بهبود بخشد. این بر اساس 4 مطالعه بود که در مجموع 398 شرکت کننده را شامل می شد.
- محققان یک مطالعه در سال 2013 دریافتند که پنج جلسه هفتگی هیپنوتیزم بالینی توسط یک درمانگر باعث کاهش گرگرفتگی در زنان یائسه می شود. مرکز ملی سلامت تکمیلی و یکپارچه (NCCIH) یک مطالعه در حال انجام توسط همین محققان در مورد هیپنوتیزم خودگردان برای گرگرفتگی را تأمین می کند.
اختلال گیجگاهی فکی (TMD)
- یک بررسی در سال 2016 به درمانهای غیرتهاجمی مختلف برای TMD پرداخت و شامل 2 مطالعه (در مجموع 181 شرکتکننده) بود که شامل بیوفیدبک بود . یک مطالعه بیوفیدبک را با مدیریت استرس و دیگری آن را با درمان شناختی رفتاری همراه کرد. این بررسی شواهد غیرقطعی در مورد بیوفیدبک پیدا کرد، اما نشان داد که درمان شناختی رفتاری، درمان داخل دهانی میوفاشیال و مدیریت مراقبت از خود گزینههای درمانی هستند. تکنیکهای آرامش بخشی از درمان شناختی رفتاری و درمانهای مدیریت خودمراقبتی بودند.
- یک بررسی در سال 2015 شواهدی با کیفیت پایین پیدا کرد که نشان میدهد درمان هیپنوتیزم/آرامسازی ممکن است تأثیر مفیدی بر درد و حداکثر باز شدن دهان در افراد مبتلا به TMD داشته باشد، اما نه بر درد یا حداقل فشاری که منجر به درد میشود. این مرور شامل 3 مطالعه با مجموع 159 شرکت کننده بود.
دیدگاهتان را بنویسید